1)   54   ?   625   1248   1873.5

a) 250
b) 349
c) 249
d) 229
e) None of these.

2)   27   30   58   121   229    ? 

a) 330
b) 459
c) 395
d) 392
e) None of these.

3)   11   20   101   830   ?    65610

a) 6250
b) 6349
c) 6561
d) 6227
e) None of these.

4)  29  42  76   132   211   314    ?

a) 450
b) 449
c) 479
d) 442
e) 452.

5)   37   117  47   107  57    97    ?

a) 66
b) 95
c) 67
d) 61
e) None of these.

6)   ?     262    230    214  206   202   200

a) 350
b) 369
c) 329
d) 326
e) None of these.

7)   47     49     56   82  145   269    ?

a) 450
b) 449
c) 421
d) 444
e) 484.

8)   12   13    34    48    164    280  ?

a) 1250
b) 1349
c) 2149
d) 1138
e) None of these.

9)   6000   1200   120   8   ?   0.16

a) 0.40
b) 0.52
c) 2.50
d) 1.02
e) None of these.

10) 19    20    42   129    520    ?    15636

a) 2506
b) 3493
c) 2497
d) 2605
e) 2607.

Answers:

1) B   2) D   3)C   4) D   5) C   6) D   7) E   8) D   9) A   10) D
POSTED BY,
Sneha Chavan
(Team Supravi)