1)  7  14   35   112   455   ?

a) 2175
b) 2275
c) 2000
d) 3175
e) None of these.

2)  13   7.5   9.5   17.25   38.50   ?

a) 100
b) 101
c) 101.25
d) 105.25
e) 110

3)  17   85   ?   1020   2040   2040

a) 240
b) 300
c) 140
d) 340
e) None of above

4)  126   63.5   64.5   98.25     ?

a)  198.40
b) 218.40
c) 320
d) 440.40
e) None of above options.

5)  8   ?   43   63   88   118   153

a) 25
b) 23
c) 28
d) 22
e) 20

6)  2000   976   720   656   640   ?

a) 636
b) 650
c) 680
d) 626
e) 616

7) 679   680   672   681   617   642   ?

a) 426
b) 237
c) 280
d) 429
e) 420

8) 5   8   17   66   323   ?

a) 1925
b) 1923
c) 1287
d) 1267
e) 1936

9)  9.3   11.7   16.5   23.7   33.3  ?

a) 45.3
b) 62.3
c) 77.8
d) 41.3
e) 20.8

10)  6398   6509   6630   6761   6902   ?

a) 6065
b) 7023
c) 7128
d) 7022
e) 7053

ANSWERS -

1)E    2)C   3)D    4)A    5)C    6)A    7)A    8)E    9)A    10)E


Posted By
Sneha Chavan
(Supravi Team)